Catering Wigilijny

– barszcz wigilijny 7,00 porcja
– zupa rybna z warzywami (łosoś,sandacz) 10,00 porcja
– pasztecik drożdżowy z nadzieniem świątecznym 3,00 sztuka
– pasztecik francuski z pieczarkami 3,00 sztuka
– pierogi wigilijne 10,00 (6 sztuk)
– pierogi z zieloną niespodzianką 10,00 (6 sztuk)
– pierogi z łososiem i serkiem mascarpone 12,00 6 sztuk

DANIA RYBNE NA CIEPŁO
– karp wigilijny w sosie śmietanowym (70g ryba plus sos) 12,00 porcja
– łosoś w sosie grzybowym (70g ryba plus sos) 12,00 porcja
– łosoś w cieście francuskim (70g ryba) 12,00 porcja
– dorsz w sosie porowym (70g ryba plus sos) 12,00 porcja
– filet z dorsza pod mozarellą i pomidorkami (70g ryba) 12,00 porcja
– łosoś pieczony w sosie szpinakowym (70g ryba plus sos) 12,00 porcja
– sandacz z warzywami na maśle (70g ryba plus warzywa 14,00 porcja

DANIA MIĘSNE NA CIEPŁO
– muszle z mięsem mielonym w sosie bolognese (2szt-porcja) 9,00 porcja
– rulonik drobiowy z warzywami w sosie porowym 120g 11,00 porcja
– udko z kaczki z czerwoną kapustą na słodko (1 udko-1 porcja) 13,00 porcja
– kotlet devolaille z masłem 120g 11,00 porcja
– zrazy wołowe z nadzieniem polskim 100g 12,00 porcja
– nadziewane pałki z kurczaka z sosem greckim (2szt porcja) 10,00 porcja
– sztuka mięsa w marynacie miodowo-musztardowej 100g 11,00 porcja
– pierś z kurczaka w sosie pomidorowym z mozarellą i bazylia 100g 10,00 porcja

ZAKĄSKI ZIMNE
– łosoś w galarecie z marchewką 70g 10,00 porcja
– łosoś pod białym puchem z posypką orzechową 70g 12,00 porcja
– pstrąg łososiowy w galaretce rybnej 70g 10,00 porcja
– łosoś w zalewie słodko-kwaśnej (50g plus zalewa) 10,00 porcja
– tradycyjny karp w galarecie 70g 10,00 porcja
– opiekany dorsz w zalewie octowej (50g plus zalewa) 11,00 porcja
– ryba po grecku z warzywami (50g plus warzywa) 11,00 porcja
– sandacz w galarecie z groszkiem i marchewka 70g 13,00 porcja
– sałatka ziemniaczana ze śledziem 8,00 porcja
– śledz pod pierzynką 8,00 porcja
– rolada buraczana ze śledziem (2 plastry porcja) 10,00 porcja
– plastry łososia wędzonego z jajkiem 50g 10,00 porcja
– tatar ze śledzia z marynowanymi grzybkami 50g 9,00 porcja
– indyk z nadzieniem męsno-warzywnym w galarecie (2 plastry porcja) 10,00 porcja
– rolada szpinakowa z łososiem wędzonym (2plastry porcja) 10,00 porcja
– rolada marchewkowa z nadzieniem warzywnym(2plastry porcja) 8,00 porcja

CIASTA WYPIEK WŁASNY-blacha prostokątna
– świąteczny sernik wiedeński 80,00 blacha
– ciasto michałek 80,00 blacha
– cynamonowiec 80,00 blacha
– makowiec japoński 80,00 blacha
– piernik ? babka górnicza 80,00 blacha
– jabłeczni z cynamonem i orzechami 80,00 blacha
– góra lodowa 80,00 blacha
– makowiec z serem i brzoskwiniami 80,00 blacha
– makowa panienka 80,00 blacha
– chleb własnego wypieku z ziarnami (foremkowy) 8,50 sztuka

Zamówienia prosimy składać do 19.12.2018 (czwartek) w recepcji lub telefonicznie.
Odbiór zamówień w dniach
23.12.19r. w godz. 16.00-20.00 lub 24.12.19r. w godz. 9:00-12:00.
ŻYCZYMY WESOŁYCH ŚWIĄT
DWOREK OLEŃKA

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *